O brendu

Kiara de.zen home brend nastao je 2015.godine iz unutrašnjeg poziva i iz ljubavi prema dizajnu enterijera i igranju sa bojama, materijalima i prvenstveno igranju sa rukama! Koncept kojim se vodimo je da stvaramo praktične i kvalitetne proizvode u čijem procesu izrade obavezno učestvuje ručni rad. 

Od 2022.godine poslovno interesovanje usmeravamo i ka modnom segmentu, stvarajući prve „fashion“ komade  – ručno pletene torbe, unikatne kardigane i odevne predmete.

Naši proizvodi osmišljeni su tako da budu praktični. Kada biramo materijale i dobavljače unapred razmišljamo o svim aspektima koji su potrebni da naš konačni proizvod zadovolji kupca – o bojama, estetskom aspektu, upotrebnoj vrednosti, praktičnosti, održavanju… Verujemo u kvalitet i profesionalizam. Svaki prototip proizvoda prvo izrađuje osnivač sam, a potom izrada pređe dalje na proizvodni tim. Ovakav proizvodni lanac u procesu pomaže nam u kontroli kvaliteta i u tome da se svaki proizvod napravi brižno, sa pažnjom na svakom detalju, a time brižno i uviđavno i prema svakoj osobi uključenoj u proizvodni proces. Mi proizvodimo lagano (slow production), zanatski umešno i sa puno ljubavi prema svom poslu.

Transformišimo prostor u dom. Sa našom vizijom. Sa vašim i našim ujedinjenim energijama.


Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.