U vašem domu

Kategorije :

Datum : 2021

Naši ručno rađeni taburei upotpunili su jedan predivan outdoor prostor u Beogradu. Ovu divno uređenu baštu osmislila je firma za pejzažno projektovanje “Landcape Factory” i uz njen dizajn preporučila naše outdoor modele taburea –  Taburinni, Neat i Kuppa Duo.

TABURINNI i NEAT izrađeni su od mekanog mat poliester kanapa, koji je otporan na vodu, kišu, na korišćenje na otvorenom i time idealan za uživanje pored bazena. Naši taburei se veoma lako održavaju tako što se pletena navlaka može skinuti i mašinski oprati. Ova dva oblika, elipsa Taburinni i lopta Neat, dostupni su u 9 boja i u dve vrste pletenja i oba su izuzetno udobna za sedenje.

Kuppa Duo je novi visoki model taburea koji ima dvostruku upotrebu: može služiti i kao visoki tabure i kao pomoćni stočić. Urađen je u kombinaciji sa prirodnim jutanim kanapom što mu strukturu pletenja čini zanimljivijom. Donji deo taburea je urađen od istog mat poliester kanapa koji koristimo za sve naše outdoor proizvode, a jutani kanap je poliran u završnoj obradi i time takođe prilagođen korišćenju na otvorenom. Ovako polirani jutani kanap, iako je prirodni materijal,  otporan je na kišu, vodu i sunce, ali se malo sporije suši, pa ga više preporučujemo za natkrivene prostore ako se na njemu planira sedeti.(skvasi se i sporo suši). Navlaka ovog modela taburea se ne može skinuti, već se ovaj tabure održava tako što se prebriše mokrom pamučnom krpom i sapunicom. Dostupan je u dve kombinacije boja.

Kliknite ovde za SHOP proizvoda iz ovog portfolio.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.