Kolekcija leto

Kategorije :

Datum : 2021

Kolekciju LETO 2021 osmislili smo da upotpuni užitak lazy bag-a na otvorenom, tako što se i na direktnom suncu možete udobno smestiti i uživati u vašim baštama, na terasama kao i pored bazena. Ležaljka Yutta Lazy i u istom kompletu Yutta Lazy tabure imaju gornji pleteni sloj izrađen od mekanog mat kanapa što, osim što ove proizvode izdvaja estetski u prostoru, pogoduje i direktnom dodiru sa kožom tela. Ležaljka se pritom lako oblikuje prema svakome ko je koristi a sam oblik i dimenzije su tako iskrojeni da omogućuju veoma udobno sedenje kao i ležanje uz dodatan tabure. Dodatni jastučić za glavu koji može da se fiksira upotpunjuje ovu ugodnost.

Sve je vodootporno i UV stabilno. Ležaljka i tabure mogu se prebrisati mokrom krpom i sapunicom, a sve se može  veoma lako oprati i sa jakim vodenim mlazom na otvorenom. Nakon dužeg korišćenja oblik ležaljke se može opustiti, a punjenje se lako može dopuniti dopunom za lazy bag-ove. Svi materijali koji su korišćeni (kanap, eko koža i outdoor materijal jastučnice) odlični su za korišćenje i održavanje na otvorenom. Yutta ležaljka i tabure dostupni su u 4 boje.

Uz Yutta Lazy ležaljku, pored Yutta taburea, odlično se uklapaju kao dodaci sedenju svi naši ručno pleteni taburei, prikazani u ovom editorijalu.

Više detalja pogledajte na stranici SHOP.

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

Nema proizvoda u korpi. Nema proizvoda u korpi.